Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ


Τα χαράτσια ήρθαν για να μείνουν. Δεν αρνούμαστε να τα πληρώσουμε μόνο και μόνο επειδή δεν έχουμε. Δεν πληρώνουμε γιατί αναδρομικές εισφορές σε ήδη φορολογημένα εισοδήματα είναι αντισυνταγματικές και διαλύουν κάθε έννοια φορολογικής δικαιοσύνης. Δεν πληρώνουμε γιατί όσο υποχωρούμε, τόσο οι εκπρόσωποι της νέας κατοχής θα ζητούν περισσότερα. Μόνο με την ανυπακοή μπορούμε να βάλουμε τέλος στις ληστρικές διαθέσεις τους.

Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τα χαράτσια από το εισόδημά του, τον μισθό του ή την σύνταξή του. Και το ξέρουν. Είναι πλέον προφανές και στον πιό δύσπιστο ότι ο στόχος είναι οι αποταμιεύσεις μας. Και στην συνέχεια η ατομική περιουσία μας. Άλλωστε μας  ο είπε ξεκάθαρα και ο αντιπρόεδρος της “κυβέρνησης”. Πουλήστε τα σπίτια σας όταν πιά δεν θα έχετε άλλες οικονομίες να καταθέσετε στον βωμό των τοκογλύφων.

Ένας λαός στα όρια της φτώχειας, ο οποίος υφίσταται συνεχώς άδικες, παράνομες και άγριες περικοπές εισοδημάτων χωρίς κανένα αντίκρυσμα πώς μπορεί να επιβιώσει; Ετοιμάζουν ειδικές ζώνες εργασιακής εξαθλίωσης. Σπρώχνουν τους νέους στην μετανάστευση. Βάζουν λουκέτα παντού. Κλέβουν το βιός μας, καταστρέφουν τις ζωές μας. Αυτοί, που ευθύνονται για την κρίση, διαλύουν την κοινωνία στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας. Ούτε βέβαια πρόκειται οι νέοι εξοντωτικοί φόροι να ενισχύσουν την παιδεία, την υγεία, τις συντάξεις ή τους αδύναμους πολίτες. Θα πάνε όλοι στα χέρια των τοκογλύφων.

Αλλά τώρα πια δεν μας φοβίζουν. Όσο πιό πολλοί είμαστε τόσο θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά πριν έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με το λαό. Τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν μας ενώνουν και μας εξοργίζουν. Όλοι μαζί μπορούμε να τους στείλουμε πίσω το λογαριασμό. Η μαζική συμμετοχή μας και η αποφασιστικότητά μας θα γκρεμίσει τα σχέδιά τους.

Σε κάθε γειτονιά δημιουργούμε εστίες αντίστασης και επιτροπές αλληλεγγύης για να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα


ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Νοεμβρίου, 6.00 μ.μ.
 Συγκέντρωση στο Δημαρχείο ΒΒΒ (Δημαρχείο Βούλας) 
Να απαιτήσουμε την συμμετοχή του Δήμου στον αγώνα μας ενάντια στα χαράτσια


ΤΡΙΤΗ 22 Νοεμβρίου, 9.00 π.μ. - 12.00
 Κινητοποίηση στα γραφεία της ΔΕΗ
στη οδό Ανδρέα Παπανδρέου 119 Α, στην ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ !
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ !
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ !

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΒΒ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Τηλ. 6948 000171 - 6944 450111 - 6944 539542
www.polites3b.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου