Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Το επίσημο ψήφισμα του Δημοτ. Συμβουλίου ΒΒΒ για τα χαράτσια


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ- ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του στα νέα φοροχαράτσια που αποστέλλονται με τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η. και καλεί την Κυβέρνηση να τα πάρει πίσω.

Η παροχή βασικών αγαθών όπως το ρεύμα το νερό και άλλα, δεν μπορούν να συνδέονται με την καταβολή οποιουδήποτε φόρου. Η πολιτεία δεν μπορεί να καταφεύγει σε εκβιασμούς.

Αποφασίζει να στηρίξει με κάθε τρόπο κάθε εργαζόμενο, κάθε οικογένεια, άνεργο, εργαζόμενο που βγαίνει στην εφεδρεία, απολυμένο, συνταξιούχο, επαγγελματία, σπουδαστή που αρνείται να πληρώσει τα χαράτσια είτε επειδή αδυνατεί να τα καταβάλει , είτε επειδή θεωρεί την επιβολή τους άδικη.
Σε αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει (με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου) να στηρίξει όλους όσους τυχόν υποστούν ή κινδυνεύσουν να υποστούν, τις συνέπειες της άρνησης πληρωμής των χαρατσιών με διακοπή ρεύματος, νομικές κυρώσεις κ.λ.π.
Προς την κατεύθυνση αυτή το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζει κάθε συλλογική δράση ενάντια στα χαράτσια και υποστηρίζει όσους αρνούνται να τα πληρώσουν.
Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στον Πρωθυπουργό, στους αρμόδιους Υπουργούς και τη Διοίκηση της Δ.Ε.Η. και να δημοσιοποιηθεί σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου