Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

'H ΕΜΕΙΣ 'Η ΑΥΤΟΙ! - ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ & ΑΥΡΙΟ!

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες:

Όλοι κι όλες στους δρόμους!

Να ματαιώσουμε το σφαγιαστικό πακέτο των πιο αντιλαϊκών μέτρων στην ιστορία της χώρας, που συναποφάσισαν η τρικομματική συγκυβέρνηση με την τρόικα, τη νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση και το δρακόντειο μνημόνιο που τη συνοδεύει.

Να προλάβουμε και να ακυρώσουμε την ισοπέδωση των μισθών, των συντάξεων, των εργασιακών σχέσεων, την εκποίηση του δημοσίου και κοινωνικού πλούτου, το ολοκαύτωμα ενός ολόκληρου λαού και την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας.
  
Όλοι και όλες στη σημερινή συγκέντρωση στα  Προπύλαια στις 6:00 μμ.

Όλοι και όλες στη αυριανή πανεργατική πανελλαδική απεργία, στην προσυγκέντρωση του συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων στις 10:30 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια στην πορεία στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Μέλη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΧΑΡΑΤΣΙΑ θα συμμετάσχουμε συντεταγμένα με το πανώ μας και στις δύο κινητοποιήσεις.

ΑΠΟΨΕ, θα φύγουμε μαζί στις 5:00 μμ, από την αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής Α2 (Αθήνα-Βούλα) - δίπλα στην Β' Πλαζ Βούλας / Δημαρχείο.

ΑΥΡΙΟ, η προσυγκέντρωση θα καθοριστεί από τη διαθεσιμότητα των ΜΜΜ. Επειδή αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό αν και πότε θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και μετρό, το ραντεβού μας θα προσδιοριστεί αργά το βράδυ (να έχετε το νου σας σε mail και στα κινητά σας). Αν τα λωφορεία λειτουργούν θα συγκεντρωθούμε στις 09:00 πμ στην Πλατεία της Βούλας (ώστε να κάνουμε δημόσια τη παρουσία μας και να παροτρύνουμε κι' άλλο κόσμο να έρθει μαζί μας) και θα φύγουμε λίγο αργότερα από τη στάση μπροστά στον Άγιο Γιάννη.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕΣΩ INTERNET, ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΕ SMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου